Индивидуално обучение по “Управление на човешките ресурси”


Има различни причини някои хора да не са наясно как се управляват човешките ресурси. Същевременно има и други причини, поради които тези хора не са в състояние да се обучават в университетите, в следдипломните школи за квалификация към университетите или някъде другаде.

За това са нужни и пари, и откъсване от работата за продължително време. А и гаранциите за качество не винаги са ясни. Точно в такива случаи програмата за индивидуално обучение по “Управление на човешките ресурси” може да помогне.

петя димитрова

Какво представлява програмата за индивидуално обучение по “Управление на човешките ресурси”?

Програмата за индивидуално обучение по “Управление на човешките ресурси” е:

 • Балансирана по подходящ начин между теорията и практиката на управлението на човешките ресурси.
 • Разнообразна със своите 5 учебни модула.
 • Съчетание на три вида учебни часове – часове за контакт, часове за самостоятелна работа и часове за практикум.
 • Разгърната в 5 учебника (с текстове и задачи за самостоятелна работа, авторска разработки на “СИТА Мениджмънт Консулт”), както и казуси (извън учебниците), литературни източници и линкове към уебсайтове.
 • Предвидена да има продължителност до 4 месеца, с всичко 100 учебни часа. Нужно да е се отделя само по 1 учебен час на ден време, за да се прогресира по учебния материал. В това време влизат и часовете за тестуване на знания и умения.

За кого е това обучение?

Индивидуалното обучение по “Управление на човешките ресурси” е за:

 • Специалисти по човешки ресурси, които работят в тази област и изпълняват различни дейности, свързани с управлението на човешките ресурси
 • Мениджъри и собственици на фирми от цялата страна и от различни браншове – производствени, търговски, както и фирми, които работят в сферата на услугите
 • Хора, които все още нямат опит в тази област, но искат да стартират кариера в сферата на управлението на човешките ресурси

Какво ще знаете и можете след приключване на индивидуалното обучение по “Управление на човешките ресурси”?

След приключване на индивидуалното ви обучение по “Управление на човешките ресурси”, вие ще знаете:

 • Какво е “управление” и кои са основните управленски функции в съвременната организация.
 • Какво е типично за поведението на индивида в работата, по какво се различават хората в работата и кои са причините за тези различия.
 • Какво е поведение на група и кои са факторите, които го определят.
 • Какво е управление на човешките ресурси, защо е нужно да се извършва и какви са резултатите от него.
 • Как се прави одит на длъжности и как се проектират нови длъжности.
 • Кои правила за набор и подбор могат да ви осигурят успех.
 • Какви са основните стъпки за ефективно обучение и развитие на човешките ресурси.
 • Как се оценява и възнаграждава изпълнението на работата.
 • Кои са ситуациите за комуникация с хората в организацията.
 • Как е най-добре да се комуникира, когато става дума за управление на хора.

Видео интервю с Татяна Христова

Програма на индивидуалното обучение по “Управление на човешките ресурси”

Ето какво включва програмата за индивидуално обучение по “Управление на човешките ресурси”:

 • Първи учебен модул: Въведение в управлението.
 • Втори учебен модул: Поведение на хора и групи в организацията.
 • Трети учебен модул: Въведение в управлението на човешките ресурси.
 • Четвърти учебен модул: Комуникации в работата с хора.
 • Пети учебен модул: Практикум по оперативно управление на човешките ресурси.

Защо можете да се доверите на индивидуалното обучение по “Управление на човешките ресурси”?

Ето защо можете да ни се доверите:

 • Програмата е съставена от Татяна Христоваопитен и отговорен преподавател, което е основен фактор в програмирането на обучение и превръщането му в увлекателно занимание.
 • Програмата за индивидуално обучение по “Управление на човешките ресурси” не изисква задължително присъствие “в зала”. Можете да четете и учите в дома си, и дори да приготвяте упражненията в някоя от почивките си на работа.
 • Графикът за учене съставяте съвместно с Татяна Христова – така както е удобно за вас.
 • Методиката за учене, по която е изградена програмата ви гарантират няколко крайни резултата: разбиране, запомняне, практикуване, внедряване в работата на наученото.
 • Сертификатът на “СИТА Мениджмънт Консулт” ООД, който получавате след успешно тестуване по интегрираната система за проверка на знанията по програмата, е добър атестат за вас.

Отзиви

ирена мицова оргахим“Индивидуалното обучение по управление на човешките ресурси на Татяна Христова от “Сита Мениджмънт Консулт” е удобно и изключително полезно обучение, което може да се приложи веднага в бъдещата работа!

Препоръчвам го на всички с интереси в тази сфера!”

Ирена Мицова, Мениджър “Човешки ресурси” в “Оргахим” АД

“Оргахим” АД е утвърдено име на българския пазар – известна фирма, с разнообразно портфолио от продукти (бои, лакове и продукти за строителството) и значими за българските стандарти обороти и численост на персонала.

петя димитрова пицарии годзила„Бих препоръчала без да се замислям програмата за Индивидуално обучение на “Сита Мениджмънт Консулт” на всеки. Тя предоставя голяма яснота по много въпроси, обогатява с полезна информация за наши и чужди практики, създава желание да се развиваш в сферата на управлението на човешките ресурси и да станеш професионалист.

Чувствам се удовлетворена и подготвена да работя в тази област.”

Петя Димитрова, Мениджър “Пицарии “Годзила” и Човешки ресурси” във верига пицарии “Годзила”

Верига пицарии “Годзила” е най-голямата и най-популярна верига пицарии във Варна, с традиции в обслужването на клиенти и големи вкусни порции.

доротея желязкова“Да, със сигурност бих препоръчала индивидуалното обучение по управление на човешките ресурси на Сита Мениджмънт Консулт на някой, който наистина иска да се занимава професионално с това.

Това обучение за мен беше много полезно, научи ме на много новости и определено го оценявам като първо важно стъпало в стремежа ми да стана компетентен специалист.”

Доротея Желязкова, “Кадис Консулт” ЕООД

“Кадис Консулт” ЕООД е счетоводна агенция, предлагаща разнообразен набор от счетоводни услуги.

георги ташев“Без каквото и да е съмнение бих препоръчал на всички Индивидуалното обучение по управление на човешките ресурси на “Сита Мениджмънт Консулт”, водено от Татяна Христова!

Това е обучение, което е не само много полезно за специалистите по управление на човешките ресурси, но за всички мениджъри, независимо каква е организацията.”

Георги Ташев, собственик и управител на “Нет Пойнт” ЕООД.

“Нет Пойнт” ЕООД е фирма за уебдизайн и програмиране на сайтове.


Свържете се с нас!

Нашите обучения по управление и продажби помагат на българските фирми и на техните мениджъри да повишават качеството си на работа и им носят осезаеми бизнес резултати. 97% от клиентите ни заявяват, че са изключително доволни от работата си с нас и дори ни препоръчват на своя кръг от познати. Ако вашата цел е чрез обучение да инвестирате разумно и ефикасно в професионалната компетентност на служителите/колегите си, ние сме насреща. Влезте във връзка с нас, за да отправите запитването си сега!